petek, 12. december 2008

Rojstni datumi nas zaznamujejo....

You are friendly, humorous and full of energy. You are open-minded and do not care for minor details. Your weak point is your hot temper. Your Love, You are willing to start off in one-sided love affairs because you strongly believe that you will eventually win his/her heart. On the other hand, once you are together, you always want to do things your way, which is often the fire starter. You usually run in and out of love quickly.

No temule se pa res moraš nasmejati...Gre za opis osebnosti na podlagi rojstnega datuma in velja za vse rojene 12.6. :D Čeprav ne vem, ali ravno drži...
P.S. Uspelo mi je priti na Al Gorovo predstavitev Neprijetne resnice.... Nekaj slik bo tukaj čez kakšen teden, ker mi trenutno kronično primanjkuje časa zaradi anatomskega kolokvija.
Imejte se skrajno lepo!

2 komentarja:

Tomaž pravi ...

Kdaj bo Al Gorova predstavitev, da malo vidim kak je zgledalo :D ? Vem samo, da je Erjavec za sosednjo mizo sedel kot ostali predsedniki koalicijskih strank, pa da so politike zunaj čakali prižgani avti, pa da je Al Gore zahteval hibridni avto za prevoz :D

Karina pravi ...

Ja, res je Erjavec sedel malo bolj stran... le zakaj.:D O hibridnih avtomobilih ni bilo ne duha ne sluha, kolikor vem.Možno pa, da je Gore to zahteval.